米国における回転寿司トレンドについてお話できます

  • 米国

経験内容

米国の回転寿司事情もここ数年で大きく変わりました。消費者のニーズと購買意欲の変化・傾向、自治体の政策等による人件費、材料費を中心とする経営への影響などについてお話しできると思います。

いつごろ、何年くらいご経験されましたか?

2014年から2年間経過中

どちらでご経験されましたか

Sushiland USA 店舗営業部

その時どのような立場や役割でしたか?

店舗主任として営業、発注、材料費・人件費管理、シフト調整。上記業務を他店サポートという形で複数店舗間で行なっています。

氏名・職歴の開示について

氏名:(開示前)

Sushiland USA / Assistant manager

プロフィール詳細を見る


自己紹介

- Four years of experience as a sushi chef, and as an assistant store manager, includes sales and cost management, followed by the transfer to the US subsidiary company (2014-) in order to be involved in the comprehensive management opportunity, as well as in the multicultural environment

- Facilitating the store management at inter-stores level by adjusting the employee schedules when some stores are short-staffed, and supporting store inventories in case of miss order of food/office supplies. This skill requires constant communication with each managers, and foresighted plan on schedule management.

- Team building and workplace development with orderly, fair, and motivational environment.

- Also seeking the opportunity to contribute to global issues as his lifelong goal by utilizing his communication and management skills into the field of CSR, NGO, and/or social business.

職歴

  • Sushiland USA /Assistant manager

    2014/3 在職中